Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού

για έναν ελεύθερο λαό σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα

Νέα

Πέμπτη 31/1 στις 18.30. Συγκέντρωση στα Προπύλαια. Διαδήλωση προς Βουλή – γραφεία ΕΕ και Αμερικάνικη Πρεσβεία

Αυτές τις τόσο κρίσιμες μέρες για τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας είναι καθήκον όλων μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μην περάσει η παραπληροφόρηση και να διαδοθεί πλατιά το τι πραγματικά συμβαίνει.

Στηρίζουμε όλες τις κινητοποιήσεις αλληλεγγύης και καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς να πράξουν το ίδιο με τον πλέον ενωτικό τρόπο. Με ξεκάθαρο στόχο την υπεράσπιση της λαϊκής κυριαρχίας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και την απαίτηση να σταματήσει κάθε παρέμβαση του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού στα εσωτερικά της χώρας.

Η αναγνώριση του πραξικοπηματία ως αυτοανακηρυσσόμενου Προέδρου, οι εγκληματικές νέες κυρώσεις των ΗΠΑ, τα σχέδια στρατιωτικής περικύκλωσης, οι απειλές επέμβασης και τα τελεσίγραφα της ΕΕ για νέες εκλογές κλιμακώνουν το οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης.

Καταγγέλουμε τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης που συναινεί στα τελεσίγραφα και απαιτούμε να λάβει ξεκάθαρη θέση αναγνώρισης του νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένου Προέδρου Νικολά Μαδούρο.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *