Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού

για έναν ελεύθερο λαό σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα

Ανακοινώσεις/Δελτία τύπου

Έξω το ΝΑΤΟ από την Συρία-Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμό τους

Τα τελευταία 24ωρα οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ κλιμακώνουν την επιθετικότητα τους απέναντι στην Συρία.  Το βράδυ της Δευτέρας το Ισραήλ προχώρησε στο βομβαρδισμό της πόλης  Λαττάκεια. Σύμφωνα με το «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» έχουν εντοπιστεί ήδη 2 νεκροί. Το Παρατηρητήριο δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν ο νεκροί είναι στρατιώτες ή φιλοκυβερνητικοί πολιτοφύλακες, ενώ κάνει λόγο δέκα τραυματίες, εκ των οποίων οι επτά είναι Σύροι στρατιώτες.
Ταυτόχρονα, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας κάνει λόγο για εμπλοκή της γαλλικής φρεγάτα «Auverge»  στους βομβαρδισμούς. Η κλιμάκωση οξύνεται και με την πτώση ρωσικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους, το οποίο όπως καταγγέλλεται χρησιμοποιήθηκε σαν ασπίδα από τα ισραηλινά αεροσκάφη, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή του 15 Ρώσοι στρατιώτες.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω επιθετικότητα εκδηλώθηκε μετά την συμφωνία Ρωσίας-Τουρκίας για την αποτροπή του πολέμου στην πόλη Ιντλίμπ μέσω της δημιουργίας μια αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης, κάτι που χαιρετίστηκε από την συριακή κυβέρνηση αλλά και από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό. Το Ιντλίμπ αποτελούσε το τελευταίο προπύργιο των ανταρτών της σουνιτικής αντιπολίτευσης και των οργανώσεων που πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα.

Την ώρα που το ΝΑΤΟ βάζει δυναμίτη σε κάθε ειρηνευτική προσπάθεια στην περιοχή, η ελληνική κυβέρνηση εμπλέκει την χώρα στον πολεμικό μέτωπο με την αποστολή της πολεμικής φρεγάτας «Έλλη» στο πλαίσιο της Νατοϊκής επιχείρησης. Άλλωστε, η σημερινή κυβέρνηση και τα λοιπά κόμματα της ολιγαρχίας έχει επιβεβαιώσει πολλάκις την εθελοδουλίας τους στον ευρωατλαντικό άξονα και τις πολεμικές του επιδιώξεις, την οποία μάλιστα βαφτίζουν και «στρατηγικό στόχο». Όπως άλλωστε και στο κράτος-δολοφόνο Ισραήλ, που αποτελεί τον πλέον πολεμικό παράγοντα στην Μ. Ανατολή.
Η Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού καλεί σε αγωνιστική εγρήγορση και συμμετοχή σε όποιες κινητοποιήσεις λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα, καταδικάζοντας τον πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της συριακής κυριαρχίας και απαιτώντας από την κυβέρνηση να σταματήσει να κάνει τη χώρα συνένοχη στο διαρκές έγκλημα κατά του συριακού λαού.


-ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ


-ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ


-ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *