Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού

για έναν ελεύθερο λαό σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα

Ανακοινώσεις/Δελτία τύπου

Η Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού καλεί στις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις για τα 5 χρόνια της δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Η Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού καλεί στις αντιφασιστικες κινητοποιήσεις για τα 5 χρόνια της δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Απαιτούμε την καταδίκη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και τον ριζικό εκδημοκρατισμό του κράτους με το τσάκισμα των φασιστικών θυλάκων στα σώματα ασφαλείας.

Καταγγέλουμε τα κομματα της ολιγαρχίας και φυσικά την σημερινή κυβέρνηση για το «ξεπλυμα» των ναζι στην Ελλάδα με τις από κοινού εθνικιστικικές φιέστες στο Καστελόριζο και στο εξωτερικό με τη συμμαχία με την ναζιστικη κυβέρνηση της Ουκρανίας.

Καλούμε το λαό να δείξει εγρήγορση στις προσπάθειες του φιδιού να σηκώσει κεφάλι μέσω των εθνικολαϊκιστικών συλλαλητηρίων.

Ο εθνικισμός και ο φασισμός που εκκολάπτει ποτέ δεν είναι λύση για τον ταπεινωμένο ελληνικό λαό, όχι μόνο δεν αποτελει διέξοδο για ένα ταπεινωμένο λαό, αλλα θανάσιμη παγίδα και χρυσή εφεδρεία του συστήματος της ολιγαρχίας. Ο πατριωτισμός που πραγματικά φοβούνται είναι αυτός που δείχνουν οι λαοί που θέλουν να ζήσουν ως κύριοι στον τόπο τους, χωρίς ξένες εξαρτήσεις, και με ειρήνη με τους γύρω λαούς.

Τρίτη 18/9

Παναγή Τσαλδάρη 60, Κερατσίνι, μνημείο Παύλου Φύσσα στις 17.30

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *