Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού

για έναν ελεύθερο λαό σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα

Αρθρογραφία Μελών

Επιστροφή στην βαρβαρότητα

του Γ. Κοκκίνη
Το κυνήγι σε αναρχικές ομάδες, όπως ο Ρουβίκωνας, σε συνδικαλιστές, σε πολιτικά πρόσωπα, όπως ο Ζαριανοπουλος ή του δικού μας εδώ ,Χρήστου Κορτζίδη, ή ακόμα και απλων δημοκρατών πολιτών, όπως η Ηριαννα, αλλά και η ανοχή και προώθηση ακραίων φασιστικών αντιλήψεων και ομάδων, όπως η Χ.Α. έχει συγκεκριμένους σκοπούς και μόνο τυχαίο δεν είναι. Φαινόμενα όπως συντηρητικοποίηση, εκφασισμός, ατομικισμός και αποχαύνωση, κάνουν την εμφάνιση τους ολο ένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια σε ευρύτερα κομμάτια της κοινωνίας. Δυστυχώς, έχουμε πάρει τον δρόμο της οπισθοδρόμησης και της αντίδρασης σε καθε τι προοδευτικό. Το σύστημα του αστικού κράτος έχει καταφέρει να φέρει τα πάντα στα δικά του μέτρα, χωρίς καμία ουσιαστική αντίσταση. Το σχέδιο της ολοκληρωτικής επιβολής του εκμεταλλευτικού σημερινού συστήματος, έχει μπει για τα καλά μπροστά και ο λαός παρακολουθεί την υποδούλωση του μοιρολατρικά, βυθισμένος στην απογοήτευση. 
Τι παρατηρούμε καθημερινά πλέον? Ένα κυνήγι μαγισσών.
Κατασκευάζονται εχθροί, εντείνεται η καταστολή και ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται τα δικαστήρια ως ένα όπλο εξόντωσης των αντιπάλων. Προσπαθούν να ποινικοποιήσουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στις ορέξεις των αγορών. Με την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης που ελέγχουν και τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, παγιδεύουν και ενοχοποιούν τον οποιοδήποτε. Οι κάμερες έχουν αρχίσει να συνηθίζονται και να θεωρούνται απαραίτητες για την ασφάλεια και την τάξη. Φυσικό επακόλουθο κι αυτό μιας χρόνιας συστηματικής προσπάθειας απενοχοποίησης και αποδοχής της, μέσω της show biz και των reality απ την μια, όπου  η παρακολούθηση της ιδιωτικής ζωής, έγινε μόδα και απ την άλλη, μέσω της κατατρομοκράτησης των πολιτών απο κατασκευασμένους εχθρούς (τρομοκράτες) που δημιούργησε το ίδιο το σύστημα. 
Παραδείγματα χειραγώγησης, έλεγχου και καταστολής του λαϊκού παράγοντα, πάρα πολλά γύρω μας. Αναρχικές ομάδες, κομμουνιστές, αριστεροί και δημοκράτες πολίτες διώκονται σε καθημερινή βάση, απο αυτό το σύστημα που χρησιμοποιεί άριστα τους νόμους, που το ίδιο έχει φτιάξει, ωστε να εξυπηρετούνται οι σκοποί του. Αυτή την φορά δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να κάνουν το λάθος και να δώσουν χωρο σε ιδεολογίες που μπορούν να δημιουργήσουν επαναστατικές συνθήκες, όπως έκαναν στο παρελθόν. Η εξόντωση της παραμικρής απειλής, είναι ο αναγκαίος όρος επιβίωσης τους. Οι ίδιοι νόμοι, που καταδικάζουν αγωνιστές για δράσεις είτε ακτιβισμού, είτε συνδικαλιστικές, είτε πολιτικές, είναι που ξελασπώνουν και ενισχύουν την κυρίαρχη τάξη. Τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, μιντιάρχες και λοιποί μεγαλο-επιχειρηματίες, απολαμβάνουν την ασυλία του συστήματος, ασελγώντας στην δημόσια περιουσία και το κορμί των εργαζομένων. Και δεν φτάνει που καταληστεύουνν τη λαϊκή περιουσία και αρπάζουν τον πλούτο που παράγει ο λαός, εμφανίζονται και ως σωτήρες. Αντιθέτως όσοι τολμούν να αντισταθούν στις επιδρομές τους, διώκονται και καταστέλλονται και παρουσιάζονται ως τρομοκράτες ή στην καλύτερη ως μίζεροι γραφικοί που δεν επιδιώκουν την ανάπτυξη. Αθώοι άνθρωποι καταδικάζονται, γιατι απλά δεν αρκούνται στα λίγα, γιατι απλά θέλουν να ζήσουν ελευθερα, γιατι δεν σκύβουν το κεφάλι και γιατί δεν έπαψαν να πιστεύουν.
Η ταξική επίθεση συνεχώς εντείνεται και αυτό θα το βιώσουμε εντονότερα στο μέλλον, όσο η κοινωνία, αλλά και τα πολιτικά υποκείμενα, αδυνατούν να αντιληφθούν τον κίνδυνο. Η μέρα οπού οι ατομικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα θα αποτελούν παρελθόν, είναι πολυ πιο κοντά απο όσο πιστεύουν ορισμένοι.
Η ολιγαρχία έχει στρώσει το τραπέζι και απλά ετοιμάζει το δείπνο της, όπου το κύριο πιάτο θα είναι ο φτωχός λαός!
Η επιστροφή στην βαρβαρότητα έχει ξεκινήσει 

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *