Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού

για έναν ελεύθερο λαό σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα

Ανακοινώσεις/Δελτία τύπου

Για την αντιφασιστική νίκη των λαών

Σήμερα γιορτάζουμε τα 73 χρόνια από την υπογραφή στο Βερολίνο της συνθήκης της ήττας του κτήνους ναζισμού. Λίγες μέρες νωρίτερα ο Κόκκινος Στρατός έχει καταλάβει την ναζιστική πρωτεύουσα, σηματοδοτώντας την αντιφασιστική νίκη των λαών.

Την παραπάνω ιστορικά πραγματικότητα, αμφισβητούν σήμερα θρασύδειλα οι ιμπεριαλιστές, ξαναγράφοντας την ιστορία και προσπαθώντας να οικειοποιηθούν την παραπάνω νίκη. Ταυτόχρονα, τολμάνε να παραλληλίζουν του νικητές του ναζισμού-φασισμού με το φίδι που οι ίδιοι τσάκισαν, μέσω των γνωστών ανιστορικών αφηγημάτων περί «δύο άκρων». Οι ίδιοι που προπολεμικά και μεταπολεμικά ταϊσαν το φίδι και σήμερα έχει βγει ξανά από την τρύπα του.

Υποκριτικά η σημερινή ΕΕ, γιορτάζει την σημερινή μέρα ως «Ημέρα Ευρωπαϊκή Ένωσης, όταν η ίδια χρηματοδοτεί επίσημα όλα τα ακροδεξιά και νεοφασιστικά κόμματα στην επικράτεια της, ενώ συμμαχεί και στηρίζει οικονομικά την κυβέρνηση της Ουκρανίας τα φασιστικά τάγματα εφόδου της οποία είναι πια κομμάτι του κρατικού μηχανισμού που διώκει και δολοφονεί κομμουνιστές, ρωσόφωνους, μειονότητες και αντιφασίστες.

Το ΝΑΤΟ στηρίζει επίσης το σημερινό απαρχάιντ στην Ουκρανία, όπως και το σιωνιστικό, οδηγώντας ως σύγχρονος «άξονας» την ανθρωπότητα σε νέα ολοκαυτώματα.

Το ίδιο κάνει και η υποταγμένη στον ευρωατλαντικό άξονα ελληνική κυβέρνηση με κόμματα τα κόμματα της άρχουσας τάξης , επιτρέποντας ταυτόχρονα την ύπαρξη φασιστικών οργανώσεων και θυλάκων στο ελληνικό κράτος.

Με όλους του παραπάνω δεν έχουμε τίποτα κοινό να γιορτάσουμε. Η σημερινή μέρα είναι μέρα μνήμης για τους λαούς του κόσμου, γιορτής που ο ναζισμός-φασισμός τσακίστηκε από το ρωμαλέο αντιφασιστικό κίνημα της εποχής, αλλά κυρίως περισυλλογής για το τσάκισμα του φιδιού όπου αυτό σηκώνει ξανά κεφάλι.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *