Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού

για έναν ελεύθερο λαό σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα

Ανακοινώσεις/Δελτία τύπου

Όλοι/ες στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ισραηλινή πρεσβεία

Η επίθεση που δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο λαός της Παλαιστίνης από τις δυνάμεις κατοχής του κράτους-δολοφόνου Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας  αριθμεί ήδη 17 νεκρούς και πολλές εκατοντάδες τραυματίες. Διεκδικώντας το δικαίωμα της επιστροφής των Παλαιστινίων οι οποίοι εκδιώχθηκαν από τη γη τους ή διέφυγαν κατά τη διάρκεια του πολέμου που ακολούθησε την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948, χιλιάδες διαδηλωτές βρέθηκαν απέναντι στα ισραηλινά πυρά.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που οι ελληνικές κυβερνήσεις προχωρούν σε ολοένα στενότερη σχέση με το κράτος-δολοφόνο μέσω κοινών στρατιωτικών ασκήσεων και επιθετικών συμμαχιών, όπως ο άξονας Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πέρα από τα κροκοδείλια δάκρυα, είναι η ίδια κυβέρνηση της οποίας ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως «ιστορική πρωτεύουσα» του Ισραήλ.

Η Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 3/4 έξω από την ισραηλινή πρεσβεία(Κατεχάκη και Κηφισίας) στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης απέναντι στην ισραηλινή κατοχή και καταγγέλλοντας κυβέρνηση και ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς για τα «στραβά μάτια» που κάνουν υπέρ του ισραηλινού σοβινισμού, του σιωνισμού.

Όχι σε κάθε συμμαχία με το κράτος-δολοφόνο Ισραήλ

Νίκη στον αγώνα των Παλαιστινίων

Λευτεριά στην Παλαιστίνη   

Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού, 3/4/2018

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *