Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού

για έναν ελεύθερο λαό σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα

Ανακοινώσεις/Δελτία τύπου

Κάλεσμα για κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών

Το σύγχρονο «ιδιώνυμο» που κυβέρνηση, τραπεζίτες και δανειστές ετοίμασαν εναντίον του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, γυρίζει τη χώρα στις μαύρες εποχές ποινικοποίησης κάθε μορφής αντίστασης σηματοδοτώντας μια εποχή πολιτικών διώξεων.


Ο ίδιος ο πρωθυπουργός φέρεται πως ζήτησε από τους τραπεζίτες στη συνάντησή μαζί τους να εκβιάσουν την ενημέρωση γύρω από την διενέργεια πλειστηριασμών μέσω της διαφημιστικής τους δύναμης στα ΜΜΕ. Ήδη, οι αυριανιστές λακέδες τους, τραπεζίτες και «εκπρόσωποι» των συμβολαιογράφων εξυφαίνουν την προπαγάνδα τους, παρουσιάζοντας τους ανθρώπους του κινήματος σαν «τραμπούκους», «οργανωμένα συμφέροντα» και «κύκλους αποσταθεροποίησης». Μαζί με αυτούς και σύσσωμη η αντιπολίτευση του ευρωμονόδρομου και τα φιλικά προς αυτή ΜΜΕ, παρά την όποια κριτική στην κυβέρνηση και την καταψήφιση του νομοσχεδίου, δεν έχασαν την ευκαιρία να δώσουν ταυτόχρονα τα διαπιστευτήριά τους στους τραπεζίτες και τους δανειστές.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την κλιμάκωση της καταστολής στα ειρηνοδικεία και την απελευθέρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, είναι κινήσεις πανικού ενός ολόκληρου συστήματος απέναντι σε ένα πλατύ, πολυσυλλεκτικό κίνημα που πετυχαίνει νίκες και μπαίνει εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους. Στόχος τους είναι να εξαφανίσουν κάθε αντίσταση και να χαρίσουν την λαϊκή περιουσία στα «κοράκια». Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε! Η Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε μαζική οργανωμένη συμμετοχή στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας, όπου έχει δυνάμεις, στην κατευθυνση της κοινής περιφρούρησης του αγώνα μαζί με τα αλλά κινήματα, οργανώσεις και πολίτες.
Κάθε Οργάνωση Βάσης της Κίνησης να λειτουργήσει στην κατεύθυνση της προστασίας της περιουσίας του λαού, σε κάθε γειτονιά όπου γίνεται πλειστηριασμός ή κατάσχεση, σε συντονισμό πάλι με κινήματα, οργανώσεις και πολίτες. Οι τραπεζίτες και τα μονοπώλια δεν εχουν πατρίδα, παρά μόνο τα κέρδη τους από τον ιδρώτα του λαού. Για μας, απο την άλλη, τα σπίτια μας και τα κεκτημένα μας είναι πατρίδα μας, για αυτό θα αγωνιστούμε για αυτά μέχρι τέλους.
Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στην κινητοποίηση των κινημάτων και των Σωματείων ενάντια στους πλειστηριασμούς την Τετάρτη 10/1/2018 στις 2.30 μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Αθηνών Κυρίλλου Λουκάρεως 14(Αμπελόκηποι) και στα κατά τόπους ειρηνοδικεία.
ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *