Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού

για έναν ελεύθερο λαό σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα

Ανακοινώσεις/Δελτία τύπου

Κίνηση για Απελευθέρωση του Λαού: Καταδικάζουμε την καταστολή και το «φακέλωμα» του κινήματος κατά των πλειστηριασμών-Κάλεσμα σε κοινή περιφρούρηση του αγώνα

Η Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού καταδικάζει την αστυνομική βια απέναντι στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών και τους ενορχηστρωτές αυτής(κυβέρνηση, κόμματα του ευρωμονόδρομου, ΕΕ, ΔΝΤ, τράπεζες, κοράκια κλπ), η οποία είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμούς και λιποθυμίες ακόμα και ηλικιωμένων ανθρώπων. Οι δανειστές(ΕΕ, ΔΝΤ) και οι ντόπιοι τραπεζίτες απαιτούν και οι κυνερνήσεις μαριονέτες εκτελούν την μαζική έξωση πολλών χιλιάδων συμπολιτών με στόχο την εξυπηρέτηση του χρέους θηλιά αλλά και την κλοπή των ακινήτων του λαού για εκμετάλλευση από τράπεζες και real estate.

Καταγγέλλουμε, ακόμα, την επιχείρηση φακελώματος των αγωνιστών του κινήματος στο Ειρηνοδικείο Αθηνων μέσω της παρουσίας νεαρών αστυνομικών με πολιτικά (τάχα αλληλέγγυοι όλοι για σπίτια φίλων ή οικογένειας) ανάμεσα στους ανθρώπους του κινήματος, οι οποίοι αποκαλύφθηκαν από μέλη μας και μέλη άλλων οργανώσεων και τράπηκαν σε φυγή. Είναι ξεκάθαρο πως επιλέγουν την καταστολή, καθώς αδυνατούν να αντιπαρατεθούν με άλλο τρόπο σε ένα πλατύ κίνημα στην βάση της κοινωνίας που συνεχώς εξαπλώνεται. Προσπαθούν να κάμψουν το ηθικό των αγωνιστών μέσω της τρομοκρατίας και του φόβου. Απέναντι σε αυτό το σχέδιο δεν μπορούμε να μείνουμε παθητικοί.
 
 
Για το λόγο αυτό, η Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού καλεί οργανώσεις, κινήματα και συλλογικοτητες που μετέχουν στο κίνημα κατα των πλειστηριασμων σε κοινή οργάνωση της περιφρούρησης του αγώνα. Στην κατεύθυνση αυτή καλούμε τα μέλη μας να οργανώσουν επαφές στα Ειρηνοδικεια όπου έχουμε παρουσία, ώστε να μην αφήσουμε να ηττηθεί μια από τις τελευταίες ασπίδες της περιουσίας του λαού.
 
 
Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού
Γραφείο τύπου προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής
 

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *