Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού

για έναν ελεύθερο λαό σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα

Ανακοινώσεις/Δελτία τύπου

Ανακοίνωση ΟΒ Νέων για τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο

Από τα ξημερώματα της Τρίτης, μια μειοψηφία έχει κάνει κατάληψη στο κτίριο του Πολυτεχνείου, απαγορεύοντας την είσοδο σε όσους θέλουν να τιμήσουν και φέτος την εξέγερση του 1973. Οι «καταληψίες» απαγορεύουν την είσοδο των συλλογικοτήτων και απαιτούν από όποιον θέλει να εισέλθει, να το κάνει ως «ατομικότητα», ενώ στην ανακοίνωση τους ρίχνουν τόνους λάσπης σε βάρος του οργανωμένου κινήματος.

Η Οργάνωση Βάσης Νέων της Κίνησης για την Απελευθέρωση του Λαού καταγγέλλει την παραπάνω τραμπούκικη συμπεριφορά και την καπηλεία των αγώνων του λαού για ανεξαρτησία-κυριαρχία-αυτοδιάθεση. Το ίδιο και τον βρώμικο ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου» ή του ακόμα και του προβοκάτορα, που η συγκεκριμένη μειοψηφία επιχειρεί σε βάρος φοιτητικών συλλόγων, πολιτικών οργανώσεων και των πολιτών που θέλουν να τιμήσουν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και απέναντι τους βρίσκουν «πορτιέρηδες» και δυνάμεις καταστολής .
 
Καλούμε τον λαό και την νεολαία :
 
  • να δώσουν δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, που για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια δεν άρχισαν με το καθιερωμένο τριήμερο λόγω της παραπάνω «απαγόρευσης»
  • να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις της 17ης Νοέμβρη απέναντι στο «σκηνικό «έντασης» που επενδύει στην τρομοκρατία της κοινωνίας
  • να απομονώσουν όσους απέχουν από το μαζικό κίνημα και επιλέγουν, από ανοησία ή από προβοκάτσια, να μετατρέψουν το Πολυτεχνείο σε τσιφλίκι τους και την πορεία σε ένα παιχνίδι «κλέφτες και αστυνόμοι»
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, Στουρνάρη και Πατησίων στις 17:00
 
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
 
Για έναν ελεύθερο λαό σε μια ανεξάρτητη Ελλάδα.
 
Για το δικαίωμα της γενιάς μας στην ζωή και την προκοπή. 
 
 
 
Κίνηση για την Απελευθέρωση του Λαού, ΟΒ Νέων
 

Παπαδομανωλάκης Παναγιώτης

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *